לןגן

סלט אבוקדו וטונה של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 07/03/2018 | 18:45
סלט אבוקדו וטונה של סבתא לאה

תקציר המתכון: משובח!!! מנצח!!! טעים!!! בריא!!! פשוט להכנה, נהדר לכריך לבית ספר, לעבודה או על פרוסת לחם.

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה לשים את כל מרכיבי הסלט

  2. לערבב בעדינות, לטעום, לשפר טעמים ולהגיש

  3. טיפ קטן איך יודעים שהאבוקדו בשל ומוכן לאכילה, המפתח נמצא בגבעול, בעיגול הקטן שבקצה האבוקדו, פשוט קלפו אותו הביטו עם הצבע ירקרק האבוקדו אינו בשל, אם מופיע צבע חום האבוקדו בשל מדי, אם צבעו צהבהב מצאתם אחלה אבוקדו לאכילה

  4. בנוסף עוד טריק קטן אם קשה לקלף את הקצה זהו עוד סימן שהאבוקדו קשה, נסו בעצמכם והיווכחו

  5. זהו מוכן!!! כדאי אחלה סלט, לנשנוש קל וטעים סוף הדרך.

  6. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה