לןגן

סלט מלפפונים ובצל

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 07/03/2018 | 09:25
סלט מלפפונים ובצל

תקציר המתכון: סלט קל להכנה, טעים ובריא ! סלט חובה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלף את המלפפונים ולחתוך לגפרורים (ניתן גם בעזרת קולפן מיוחד) , לחצות את הבצל ולחתוך לרצועות דקות , לקצץ את הפטרוזיליה ולתבל ברבע כפית מלח , רבע כפית פלפל שחור , 4 כפות שמן זית ומיץ מחצי לימון . לערבב היטב ולהוסיף תיבול לפי הטעם