לןגן

כשר לפסח עוגת קרם גבינת ניו יורק וגבינת מסקרפונה בציפוי משמש וג'ילי

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 07/03/2018 | 06:18
כשר לפסח עוגת קרם גבינת ניו יורק וגבינת  מסקרפונה בציפוי משמש וג'ילי

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת👌👌👌נמס בפה👄

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לקרם גבינה

אופן הכנה

  1. 1) מקציפים את החלבונים עם 2 כפות סוכר עד ליציבות

  2. 2) מקציפים את החלמונים עם הסוכר שנותר עד לקבלת תערובת תפוח, מוסיפים את הפודינג וניל ומערבבים עד לאיחוד

  3. 3)מוסיפים את קצף החלבונים לקצף החלמונים ושופכים לרינג מרופד בנייר אפייה בקוטר 24 ס"מ אופים בתנור שחומם מראש ל180 כ 20 דק

  4. 4) שופכים לקערת במיקסר את השמנת המתוקה 2 הגבינות ופודינג וניל ומקציפים עד לקבלת קרם יציב

  5. 5)מעבירים את התחתית על מגש ושמים סביב

  6. רינג מתכוונן

  7. מניחים שקף סביב העוגה ויוצקים את הקרם גבינה על התחתית, מכניסים למקפאי לשעה

  8. 6)מסדרים משמש סביב העוגה איך שבא לכם ומכינים את ה ג'לי לפי ההוראות היצרן שופכים על העוגה ומכניסים למקרר להתייצבות