לןגן

עוגת בננות בחושה

מאת: אפרת בקשי, פורסם: 07/03/2018 | 05:04

תקציר המתכון: בצ׳יק צ׳אק

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

מצרכים

אופן הכנה

  1. -מחממים תנור ל170 מעלות.

  2. -מערבבים את כל החומרים בקערה (בעזרת כף או מיקסר ידני) לפי הסדר בו רשומים.

  3. -יוצקים לתבנית איגליש קייק ואופים במשך כ-40 דקות עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.

  4. הערה: ניתן להוסיף 1/2 כוס שוקולד צ'יפס (מעורבב עם כף קמח) בנוסף או במקום אגוזי הפקאן.

  5. *בקיץ ובימים חמים מומלץ לשמור את העוגה במקרר כשהיא עטופה בניילון נצמד.