תקציר המתכון: בצ׳יק צ׳אק
קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
-מחממים תנור ל170 מעלות.
-מערבבים את כל החומרים בקערה (בעזרת כף או מיקסר ידני) לפי הסדר בו רשומים.
-יוצקים לתבנית איגליש קייק ואופים במשך כ-40 דקות עד שקיסם שננעץ יוצא יבש.
הערה: ניתן להוסיף 1/2 כוס שוקולד צ'יפס (מעורבב עם כף קמח) בנוסף או במקום אגוזי הפקאן.
*בקיץ ובימים חמים מומלץ לשמור את העוגה במקרר כשהיא עטופה בניילון נצמד.