פולים / חומוס לדגים
מאת: ציפורה דרור, פורסם: 06/03/2018 | 23:16
תקציר המתכון:
טעיםםםםםםםם
קטגוריה: תוספות,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
חבילה פולים קפואים או טרי בעונה
-
אפשר חומוס מושרה לילה או קפוא של סנפרוסט או שימורים
-
כוסברה קצוצה
-
פילפל חריף פרוס
-
6-7 שיני שום
-
מלח
-
פילפל שחור
-
פפריקה מתוקה
-
פפריקה חריפה
-
כמון
-
מעט כורכום
-
שמן
-
מים רותחים
אופן הכנה
-
לקצוץ את הירק להניח בסיר
-
להוסיף את שאר המרכיבים
-
להוסיף מים רותחים עד לגובה הפולים או החומוס
-
להביא לרתיחה
-
לכסות ולהנמיך לבשל עד לריכוך והסמכה של הרוטב