לןגן

זלבייה לפנים מאכל תימני

מאת: אורטל עמרם , פורסם: 24/05/2015 | 20:20
זלבייה לפנים מאכל תימני

תקציר המתכון: זלבייה כמה שזה טעים יאמי

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 13, זמן הכנה: 50 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערת המיקסר מלח מעל קמח מעל שמרים מעל סוכר ו2 כוסותמים לערבל הבצק אמור להיות נוזלי אבל לא מידי לכסות את הקערה בניילון נצמד 40 דקות. אחרי 40 דקות להרתיח שמן במחבת ועם ידיים רטובות לעבוד לקחת פיסה ולמתוח ולהניח במחבת וככה הלאה עד שנגמר על אש בינונית .

  2. להגיש עם רסק עגבניות סחוג וביצה קשה.

  3. יאמי (: