לןגן

סלט קינואה

מאת: אליה קלמנוביץ, פורסם: 24/05/2015 | 19:09
סלט קינואה

תקציר המתכון: סלט צבעוני, קליל, טעים ובריא שמתאים לימי הקיץ החמים ולזמני הדיאטות.

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 6, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

תבלינים

אופן הכנה

  1. מבשלים את הקינואה לפי הוראות היצרן.

  2. קוצצים את הירקות לחתיכות קטנות, מוסיפים לקינואה המוכנה, מתבלים ומוסיפים את החמוציות והאגוזים, ואוכלים. בתאבון !