לןגן

חריימי

מאת: ציפורה דרור, פורסם: 06/03/2018 | 04:55
חריימי

תקציר המתכון: דג ברוטב אדום חריף של הטריפוליטאים

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה ראש שום קטוש קופסא רסק קטנה פפריקה מתוקה וחריפה לערבב עם מים לחמם שמן בסיר כשהשמן חם לשפוך את הבלילה שהכנו בזהירות זה קופץ להנמיך להבה אם זה סמיך מאוד להוסיף עוד קצת מים לבשל מכוסה על להבה נמוכה ומידי פעם לערבב אחרי רבע שעה להוסיף מלח פילפל שחור כמון 2 כפות וקימל כפית וחצי להכניס את הדג עדיף עם דג טרי לבשל עוד 10-15 דקות לסחוט חצי לימון ולהגיש