לןגן

תבשיל ניוקי ובשר ברוטב יין אדום ופטריות

מאת: זהבה מור, פורסם: 06/03/2018 | 03:44
תבשיל ניוקי ובשר ברוטב יין אדום ופטריות

תקציר המתכון: תבשיל ניוקי ובשר ברוטב יין אדום ופטריות בטעם שום וכל מילה נוספת מיותרת ! 👌👌👌

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלף את התפוח"א לחתוך לקוביות ולבשל בסיר עם מים רותחים עד שמתרכך

  2. לסנן ממים ולמעוך את התפוח"א טוב טוב שלא ישארו גושים בכלל

  3. להוסיף את המרגרינה לערב היטב

  4. ולהניח במקרר להתקררות לפני הוספת שאר המרכיבים

  5. להוציא מהמקרר להוסיף את הביצה

  6. ואת הקמח יש להוסיף בהדרגה כוס אחר כוס ולשים לב שאין יותר מידי קמח

  7. לערבב הכל היטב במידה ויצאה כמות גדולה מידי יש להשתמש בחצי מהכמות ובכמות שנותרה ניתן להשאיר למנות אחרות או לחילופין לעשות מנה כפולה מן התבשיל

  8. לקחת כדור ולגלגל אותו לנקניק ניתן לעשות עבה וגם דק תלוי מה כל אחת אוהבת

  9. לאחר מכן לחתוך לחתיכות קטנות ולגלגל למין צורת אליפסה

  10. להניח בצד

  11. בינתיים אחרי ששטפני היטב את הבשר לחתוך אותו לקוביות די קטנות ואת הבצל לחתיכות קטנות

  12. ולהתחיל לטגן את הבצל בסיר עם שמן

  13. לאחר מכן להוסיף את הבשר ולטגן כשעה תוך כדי הוספת מים במידת הצורך

  14. לאחר מכן שהבשר כבר יחסית רך יש להוסיף את הכוס יין ולהוסיף עוד מעט מים רותחים שלא יהיה סמיך מידי

  15. אז להוסיף את כדורי הניוקי בהדרגה אחד אחרי השני ומידי פעם לערבב הכל בעדינות

  16. אחרי שהוספנו את כל הניוקי נוסיף את הרסק עגבניות הפטריות ואת הבצל הירוק ונערבב

  17. לאחר מכן יש להוסיף את כל התבלינים לערבב היטב לסגור את המכסה ולהוריד לאש נמוכה שהכל יתבשל יחדיו ויהיה מוכן

  18. בתיאבון ! ❤