לןגן

דגים חריפים

מאת: Moral Sade, פורסם: 06/03/2018 | 01:42
דגים חריפים

תקציר המתכון: #מעשהידיי

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בתחתית הסיר מסדרים את התפוא הגמבה והגזר

  2. מעל לשים את הדגים

  3. ולמקם את הפלפל החריף והשום איפה שרוצים

  4. להוסיף את המים לסיר ולהביא לרתיחה במכסה שלא סגור עד הסוף

  5. בנתיים בקערה נפרדת מערבבים את השמן עם כל התבלינים ומערבבים

  6. מוסיפים את תערובת התבלינים והשמן לסיר בכף על כל דג בפני עצמו ואת שאר התערובת בפינות פנויות בתוך הסיר

  7. מוסיפים את החומוס המושרה ומעל את הכוסברה (מי שאוהב ניתן להוסיף פרוסות לימון דקות כ3,4 פרוסות)

  8. סוגרים עם המכסה מנמיכים את הלהבה ובתנועות מעגליות כדי שכל הרוטב יתערבב מערבבים את הסיר בעדינות (לחזור על הפעולה כ3 פעמים כל 10 דקות)

  9. לכבות את האש לאחר 40 דקות

  10. בתאבון❤