תקציר המתכון: מעדן מלכים שמשדרג ומפאר ארוחת חג בלי הרבה עבודה
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
לפרוס את הבצל דק ולסדר בתבנית למרוח את הנתח ברוטב היטב מכל הכיוונים עדיף להשאיר ברוטב לילה או חצי שעה לפני האפיה להניח את הנתח של הרבע טלה בתבנית לסדר תפו״א ובטטה מסביב לשפוך מעל את הרוטב שנישאר לכסות בנייר כסף להכניס לתנור 180 מעלות בערך שעה עד שהבשר מתרכך ומקבל גוון שזוף