לןגן

לחם טחינה-נורית ג.

מאת: נורית גיספן, פורסם: 05/03/2018 | 07:48
לחם טחינה-נורית ג.

תקציר המתכון: לחם טחינה טעים ומעניין! קל, פשוט ומהיר הכנה! ללא קמח מתאים לפסח.

קטגוריה: לחמים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להדליק תנור לחום של 180 מעלות

  2. לערבב הכל ולתבנית אינגלישקייק ארוכה

  3. מעל הוספתי פיצוחים.

  4. להכניס לתנור בחום של 180 כחצי שעה.

  5. לבדוק בעזרת קיסם שיצא יבש.

  6. כדי שלא ישחים מעל, כיסיתי מלמעלה בהמשך האפיה.