לןגן

עוף בתפוזים

מאת: חופית אלמקייס, פורסם: 05/03/2018 | 06:57
עוף בתפוזים

תקציר המתכון: שילוב של טעמים מענינים שמקפיצים את המנה

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה לערבב את כל חומרי המרינדה,לשטוף ולנקות את חלקי העוף הייטב, לעסות ברוטב את העוף ולהשרות ברוטב לשעה.לסדר בתבנית

  2. לפזר פרוסות תפוז טבולות ברוטב להכניס לתנור בחום 200 עם רדיד אלומניום כשעה, ועוד 10 דקות להשחמה.בהצלחה חופית אלמקייס