לןגן

סלט קינואה כתום

מאת: מלכה זיידנר, פורסם: 04/03/2018 | 11:23
סלט קינואה כתום

תקציר המתכון: סלט טעים ובריא במיוחד

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקלוף את הבטטה לחתוך לקוביות לזלוף שמן זית ולהכניס לתנור 180 מעלות עד שמתרכך

  2. את הקינואה לשטוף לסנן בעזרת נפה עד שמתייבש

  3. לחמם שמן להוסיף את הקינואה להוסיף כוס וחצי מים רותחים 1/2 כפית מלח לכסות את הסיר עד שהנוזלים נספגים לערבב בעדינות לא לבשל יותר מידי אחרת הופכת דייסה

  4. להעביר לקערה להוסיף את כל יתר החומרים לערבב ולהגיש