לןגן

חטיפי שניצל דק דק ברוטב חרדל וסילאן לצד פתיתים מטובלים

מאת: זהבה מור, פורסם: 04/03/2018 | 09:34
חטיפי שניצל דק דק ברוטב חרדל וסילאן לצד פתיתים מטובלים

תקציר המתכון: חטיפי שניצלים כל כך טעימים שאי אפשר להפסיק לאכול לצד פתיתים מטובלים , יאמי 👌👌👌

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחטיפי השניצל-

  2. עם פטיש שניצל להפוך את השניצלים לדקות ככל שניתן

  3. בקערה 1 לשים 2 ביצים , חרדל , סילאן ומלח ופלפל ולערבב הכל

  4. בקערה 2 לשים פירורי לחם עם שומשום לבן

  5. לטבול את השניצלים בתערובת הביצה ואז בפירורי לחם עם השומשום

  6. לטגן במחבת עם כמות רבה של שמן

  7. לטגן מ - 2 הצדדים עד שמשחים

  8. לפתיתים המטובלים-

  9. לחמם בסיר שמן ולהוסיף את הפתיתים

  10. לטגן מעט ואז להוסיף את המים

  11. ואת כל התבלינים ולערבב היטב

  12. לכסות עם המכסה , להוריד לאש נמוכה ולבשל כ-10 דק' עד שאין מים והפתיתים מוכנים

  13. בתיאבון ! ❤