לןגן

עלי סיגר ממולאים בכבדי עוף ולבבות

מאת: זהבה מור, פורסם: 04/03/2018 | 09:00
עלי סיגר ממולאים בכבדי עוף ולבבות

תקציר המתכון: עלי סיגר ממולאים בכבדי עוף ולבבות מוקפצים בנוסח אסייתי ❤

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקצוץ את הכבדים והלבבות ולטגן במחבת

  2. להוסיף את 3 הרטבים ומלח ופלפל

  3. לערבב הכל ולטגן עד שמוכן

  4. לאחר מכן להוריד מהאש ולצנן (לא להשתמש עד שלא מתקרר מעט)

  5. לקחת עלה סיגר ולחתוך אותו לחצי

  6. למלא מעט מהכבדים והלבבות ולסגור

  7. לעשות כך עד שנגמר התבשיל

  8. לחמם שמן במחבת , כמות רבה

  9. ולטגן את העלי סיגר מ-2 הצדדים עד שמשחים

  10. בתיאבון ! ❤