לןגן

סלט חצילים ובטטות בסילאן

מאת: זהבה מור, פורסם: 04/03/2018 | 07:59
סלט חצילים ובטטות בסילאן

תקציר המתכון: סלט חצילים ובטטות ברוטב של סילאן ובצל מקורמל כל כך טעים ופשט להכנה !!! מומלץ !!

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך את הבצל לרצועות לטגן במחבת עם שמן להוסיף כף סוכר ומעט מלח

  2. לערב כל כמה דק' עד שהבצל משחים ונהיה מקורמל

  3. לאחר מכן חותכים את הבטטות לקוביות ומוסיפים למחבת עם הבצל המקורמל

  4. מערבבים ומטגנים עד שמוכן כמעט

  5. לאחר מכן מוסיפים קוביות חציל

  6. ומערבבים

  7. מוסיפים כף סילאן , מלח , פלפל שחור ומעט מרק עוף

  8. מערבבים ומטגנים עד שמוכן

  9. בתיאבון ! ❤