לןגן

פרגיות בתנור על פירה ובצל

מאת: מיכל , פורסם: 04/03/2018 | 06:14
פרגיות בתנור על פירה ובצל

תקציר המתכון: פעם ראשונה אבל שווה הכול בשביל תוצעה מושלמת כזאת. שהיה בהצלחה

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. את הפרגיות

  2. לחתוך לרצועות כמו שוארמה אפשרי

  3. גם בשר גולאש בצדדים

  4. חתיכות קטנות

  5. רצוי שומן כבש

  6. שיני שום פרושות

  7. לתבלינים

  8. שמן זית לישפוך מעל

  9. פלפל שחור

  10. פלפל לבן

  11. תבלין על האש

  12. צ'ילי חריף אפשר מתוק

  13. כמון

  14. מלח

  15. לפזר מרק עוף

  16. פפריקה חריפה

  17. לערבב שזה בתבנית

  18. להכניס לתנור

  19. מידי פעם לפתוח תתנור

  20. ולעערבב

  21. את כול התערובת

  22. את לקבלת ריח טוב וטעימה ליפני שמוצאים

  23. להרטיח תפוח אדמה

  24. עם חצי כף מלח

  25. ועם טיפה מרק עוף

  26. ושמן רגיל

  27. לפירה

  28. בצל מטוגן עם פלפל שחור

  29. מלח

  30. כורכום

  31. שום טחון אפשר חתוך

  32. קמצוץ מרק עוף

  33. כוסברה ליופי ולבריאות

  34. אני ריסקתי עם סליסר עובד מצוין

  35. לרסק את הפירה טוב עד לעיסה טובה

  36. להוסיף את הבצל המטוגן

  37. בתוך הסליסר עד לתוצע

  38. סמיכה וטובה

  39. מסביב לפזר את הירק

  40. ליצור גומה

  41. ומעל לישפוך את הפרגית והגולש

  42. להגיש חם בתאבון