לןגן

פתיתים אחד אחד

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 04/03/2018 | 03:57
פתיתים אחד אחד

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לטגן בצל עם שמן( כ 5 כפות לחצי חבילה).

  2. להוסיף את כמות הפתיתים הרצויה לכם . להוסיף תבלינים

  3. מים רותחים והם צריכים לכסות את הפתיתית בכסנטימטר..

  4. לכסות ולהמיך לאש קטנה

  5. לאחר כ7-9 דק לפתוח מכסה לעתת ערבוב. ולתת לזה עוד מס דק לכבות את האש. ולהשאיר לכ10 דק עם מכסה סגור. ולהגיש.