לןגן

פרחי כרובית עם בשר

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 04/03/2018 | 03:26

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל בסיר עם מים וכף מלח עלי כרובית מופרדים . עד לחצי בישול.

  2. לסנן מנוזלים

  3. להכין בשר טחון על כל התבלינים ..אם מעט יבש להוסיף כף שמן.

  4. לאחר סינון לקחת פרח כרובית ולעטוף רק את הפרח בבשר ללא הגבעול .

  5. בסיר לטגן בצל להוסיף עגבניות ותבלינים וכוס וחצי מים. כשמבעבע להניח את פרחי הכרובית.

  6. את הסיר לנענע מצד לצד שהרוטב יכסה מעט אל התבשיל.

  7. אם חסר מעט מים להוסיף

  8. לבשל על אש נמוכה בינונית. תהנו הילה💕