לןגן

לחם כוסמין

מאת: שרה יוסף, פורסם: 03/03/2018 | 23:25

תקציר המתכון: בריא וטעים

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לשים בקערה שמרים סוכר וכוס מים ולהמתין רבע שעה להוסיף את שאר המצרכים וללוש לקבלת בצק מעט דביק

  2. לכסות ולתת התפחה בערך שעה ְְלהכפיל את עצמו ללוש שוב ושוב התפחה של חצי שעה

  3. לחלק לכמה כדורים שאתם רוצים ולתת לנוח 10 דקות

  4. לעשות צורה ולקמח היטב

  5. לקחת סכין ולחרוץ באמצע פסים להניח בתבנית על נייר אפיה ולתת התפחה של שעה

  6. מי שרוצה אפשר להבריש עם ביצה ושומשום

  7. לחמם תנור 200 מעלות ולאפות עד לקבלת צבע חום יפה בערך חצי שעה או לאפות כשמתקבל צבע חום לקחת כוס עם מים מעט מלח מעט סוכר ולהבריש את הלחמניה ולחזור על הפעולה 3 פעמים עד סוף האפיה

  8. לא למחוק את כל הקמח להשאיר קצת ליופי

  9. מי שרוצה אפשר לפזר מעט שומשום

  10. בהצלחה 💓