לןגן

מוס גבינה תותים וקיוי

מאת: אתי הרון דאבוש, פורסם: 24/05/2015 | 02:13
מוס גבינה תותים וקיוי

תקציר המתכון: גבינה תותים וקיוי

קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 4, זמן הכנה: 1 שעות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להמיס חמאה ולערבב עם הבסקויטים ולהוסיף לכוס הקינוח. להוסיף למיקסר תערובת אינסטנט גבינה ,חלב, שמנת מתוקה חצי כוס סוכר ולהקציף לקצב יציב. להוסיף את הגבינה והשמנת חמוצה לערבב למסה חלקה ללא גושים קולי תות: לחמם 5-6 תותים חתוכים עם 1 כף סוכר ו 1 כפית נפאז ע ל הגז עד שהתערובת תסמיך. לרסק עם מוט בלנדר את התותים למחית חלקה. 1 קיוי חתוך לחמם על הגז עם 1 כף סוכר על להמסת הפרי להוסיף 1 כפי נפאז ולערבב . לרסק את התערובת עם מוט בלנדר למחית חלקה. לזלף את המוס גבינה על הבסקויטים עד לגובה חצי הכוס לשפוך קצת מהקולי תות. לזלף את המוס עד לגובה הכוס ולקרר שעה לזלף עיגולי קולי תות וקיוי על המוס המקורר. לקרר שוב כשעה