לןגן

מרק תפוחי אדמה כפרי

מאת: אפרת בקשי, פורסם: 02/03/2018 | 06:43

תקציר המתכון: בהשראת https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4040392,00.html

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מניחים בסיר את תפוחי האדמה, הגזרים, הבצל, הביצה הקשה והפטרוזיליה,

  2. מכסים במים ומבשלים על אש גבוהה.

  3. מערבבים את הבשר הטחון עם הביצה ויוצרים קציצות קטנות.

  4. כשתפוחי האדמה מתחילים להתרכך, מוסיפים את שמן הזית, ציר הבקר/עוף ומניחים בזהירות את הקציצות בתוך המרק. מבשלים עד לרתיחה, מורידים לאש נמוכה וממשיכים לבשל כ-40 דקות נוספות.