תקציר המתכון: בהשראת https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4040392,00.html
קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
מניחים בסיר את תפוחי האדמה, הגזרים, הבצל, הביצה הקשה והפטרוזיליה,
מכסים במים ומבשלים על אש גבוהה.
מערבבים את הבשר הטחון עם הביצה ויוצרים קציצות קטנות.
כשתפוחי האדמה מתחילים להתרכך, מוסיפים את שמן הזית, ציר הבקר/עוף ומניחים בזהירות את הקציצות בתוך המרק. מבשלים עד לרתיחה, מורידים לאש נמוכה וממשיכים לבשל כ-40 דקות נוספות.