תקציר המתכון: בהשראת https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4040392,00.html
קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
מבשלים את תפוחי האדמה + מלח עד שהם מתחילים להתרכך.
מוסיפים את הדלעת/דלורית/בטטה וממשיכים לבשל על אש נמוכה במשך כ-15 דקות.
מתיכים את החמאה/או שמן במחבת ומוסיפים את הבצל והגזרים.
כשהבצל הופך לשקוף והגזר מתרכך מעט, מוסיפים את העגבניות ועלי הדפנה. מבשלים על אש נמוכה למשך כ-10 דקות.
מוסיפים את תערובת הבצל, הגזר, העגבניות ועלי הדפנה לתפוחי האדמה והדלעת, מבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות.
אפשר לטחון את המרכיבים למרק קרם.