לןגן

מרק תפוחי אדמה כתום

מאת: אפרת בקשי, פורסם: 02/03/2018 | 06:39

תקציר המתכון: בהשראת https://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4040392,00.html

קטגוריה: מרקים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. מבשלים את תפוחי האדמה + מלח עד שהם מתחילים להתרכך.

  2. מוסיפים את הדלעת/דלורית/בטטה וממשיכים לבשל על אש נמוכה במשך כ-15 דקות.

  3. מתיכים את החמאה/או שמן במחבת ומוסיפים את הבצל והגזרים.

  4. כשהבצל הופך לשקוף והגזר מתרכך מעט, מוסיפים את העגבניות ועלי הדפנה. מבשלים על אש נמוכה למשך כ-10 דקות.

  5. מוסיפים את תערובת הבצל, הגזר, העגבניות ועלי הדפנה לתפוחי האדמה והדלעת, מבשלים על אש נמוכה כ-20 דקות.

  6. אפשר לטחון את המרכיבים למרק קרם.