לןגן

פרגיות ברוטב בצל

מאת: מיכל , פורסם: 02/03/2018 | 05:03
פרגיות ברוטב בצל

תקציר המתכון: את תהיי חייבת ליטעום ליפני כולם

קטגוריה: תוספות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לקחת סיר עמוק קטן

  2. להרטיח שמן כמות נדיבה

  3. לטגן את הבצל

  4. פטרוזליה קצוצה יבשה

  5. להוסיף כורכום

  6. פלפל שחור אחרי שהוא מזהיב

  7. להוסיף את הפרגיות

  8. ולערבב .

  9. אחרי שזה מתחיל לבעבע

  10. להוסיף פפריקה

  11. ותבלין לפרגיות

  12. קמצוץ מלח לפי הטעם...

  13. בתאבון 👉