לןגן

עוגת שוקולד

מאת: שרה יוסף, פורסם: 27/02/2018 | 01:53

תקציר המתכון: מתאימה ליום הולדת

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להקציף ביצים שלמות עם סוכר לקבלת קצף תפוח

  2. להקציף 10 דקות בערך

  3. להנמיח את המיקסר להוסיף שמן ושמנת מתוקה

  4. לערבב יבשים להוסיף למיקסר לערבב ולהוסיף נוטלה ומים חמים

  5. לשים בתחתית התבנית נייר אפיה להוסיף את הבלילה ולאפות 180 מעלות בערך 40 דקות

  6. כשמוכן להוציא להרטיב את העוגה עם כוס מים עם כפית נס

  7. לתת להתקרר מעט להפוך על צלחת ולהשאיר את התחתית של העוגה למעלה שישאר ישר למרוח את הגנאש ולקשט

  8. עם הקצפת דובדבנים ושוקולדים

  9. מתאים לתבנית 26