לןגן

עוגת מוס גבינה ותותים של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 26/02/2018 | 19:45
עוגת מוס גבינה ותותים של סבתא לאה

תקציר המתכון: יאמיזזז!!! עוגה גבינה קרה ללא אפייה, חגיגית, טעימה, כל ביס כפיים, בונוס גם רגישים לגלוטן יכולים להשתתף בחגיגה

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לבסיס העוגה

למוס הגבינה

אופן הכנה

  1. הכנת בסיס העוגה: טוחנים את ביסקוויט הפתיבר והפקאנים במעבד מזון, מוסיפים את החמאה, מערבבים עד לאיחוד ומעבירים לתבנית, מהדקים היטב בעזרת תחתית כוס, יוצקים מעל את ריבת התות, מורחים במרכז ומכניסים למקרר

  2. הכנת מוס הגבינה: מקציפים את השמנת המתוקה עם חבילת האינסטנט פודינג וניל והחלב

  3. ממיסים את השוקולד הלבן, מוסיפים לקערת הקצפת, מוסיפים את הסוכר וממשיכים להקציף לעוד 2 דקות נוספות

  4. מוסיפים את הגבינות ובעזרת מרית מערבבים בתנועות קיפול עד לקבלת תערובת אחידה

  5. מוציאים את התבנית מהמקרר, יוצקים את מוס הגבינה ומיישרים, מקשטים בתותים ומכניסים למקרר ללילה שלם או לחמש שעות או יותר... ניתן במקום התותים לקשט בפירות יער או שעתיים שלוש לאחר שהעוגה התקררה במקרר, ניתן למרוח ממרח לוטוס מומס במיקרוגל

  6. הקיצר מוזמנים לקשט את העוגה במה שאתם אוהבים

  7. זהו מוכן! אחלה עוגה בכלום עבודה, כל ביס חגיגה...

  8. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה