לןגן

פילה סלומון ברוטב מרוקאי חריף😍

מאת: סוניה סאני בן הרוש, פורסם: 24/02/2018 | 02:51
פילה סלומון ברוטב מרוקאי חריף😍

תקציר המתכון: אין מצב שלא אכין דגים לשבת והפעם הכנתי פילה סלומון עם תפו"א ברוטב מרוקאי חריף😍😍😍

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

מצרכים לרוטב

אופן הכנה

  1. אופן ההכנה:

  2. בסיר רחב שמים את השמן והשום ומטגנים מעט, מוסיפים כורכום ופפריקה ומערבבים.

  3. מוסיפים את פרוסות העגבניות בכל הסיר וגם את 2 הפלפלים החריפים, שמים מעל את התפו"א והגזר הגמדי ומפזרים מעל חצי מכמות הכוסברה הקצוצה.

  4. שופכים מעל הכל כוס מים שמעורבב יחד עם כף מרק עוף, מוסיפים מלח ופלפל שחור גרוס ומערבבים בעדינות.

  5. מוסיפים עוד כוס וחצי מים ומביאים לרתיחה.

  6. זה הזמן לטעום את הרוטב ולהוסיף תיבול במידה וצריך, נותנים לזה להתבשל כמה דקות שתפו"א יתרכך קצת ואז מוסיפים את הדגים.

  7. מכסים את הסיר ומבשלים על להבה בינונית עד שהרוטב מתחיל להצטמצם.

  8. מנערים מידי פעם את הסיר מצד לצד או שבעזרת כף משקים את הדגים עם הרוטב.

  9. לקראת סיום הבישול מפזרים את הכוסברה שנותרה ומבשלים עוד 2 שלוש דקות.

  10. ומקבלים סיר דגים אשששש😍😍😍

  11. בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤