55
מאת: סיון אסולין מלול, פורסם: 23/02/2018 | 00:30
תקציר המתכון:
פרוסות בשר עם פירות יבשים
קטגוריה: תבשילים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
נתח בשר עם פירות יבשים
-
להבריש נתח בשר 5/6 בשמן זית פלפל ומלח גס ולעטוף בנייר כסף, להכניס לתנור ל 3 שעות על חום 150 טורבו. להוציא ולהכניס למקרר
-
ללילה.🌷סיון מלול🌷
-
בבוקר לפרוס פרוסות לשמור את הנוזלים לערבב אותם עם כוס מים רותחים ושקית אבקת צלי לבשר
-
🌷סיון מלול🌷
-
לטגן 3 בצלים להשחמה לסדר את הפרוסות בשר להוסיף 4 כוסות פירות יבשים חתוכים לרבעים, כל סוג שתרצו. לשפוך את הרוטב צלי לטבל בפלפל שחור חצי כפית קינמון כף סילאן מעט כורכום ומלח לתת רתיחה לשפר טעמים ולבשל עוד שעה. בהצלחה
אופן הכנה
-
למעלה