קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
את הכרובית נבשל במים חמים עם כפית מלח עד לריכוך טוב.
נסנן מנוזלים ונמעך את הכרובית לפירה.
נמתין עד שפירה הכרובית יתקרר מעט ונוסיף ביצה.
נוסיף לפירה הכרובית גם תבלינים ופירורי לחם ונערבב היטב לעיסה אחידה.
בצלחת נפרדת נשים פירורי לחם עם שומשום.
ניצור כדורים מעיסת הכרובית ונגלגל כל כדור בפירורי לחם.
נשמן נייר אפייה הממוקם על תבנית ונסדר עליו את כדורי הכרובית שלנו.
נשמן את כדורי הכרובית מלמעלה עם ספריי שמן ונאפה בתנור חם (כ-190 מעלות) במשך 45 דקות עד להזהבה.