לןגן

טורטיות מטוגנות במילוי בשר ופטריות

מאת: תמי תמיר, פורסם: 21/02/2018 | 23:46

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

למילוי בשר

להדבקה

לטיגון הטורטיות

אופן הכנה

  1. במחבת רחבה נחמם שמן ובו נטגן את רצועות הבצל עד שהוא משקיף.

  2. נוסיף למחבת פטריות ותבלינים ונערבב היטב. נטגן יחדיו כ-6 דקות.

  3. נוסיף למחבת את הבשר הטחון ונפורר היטב עם מזלג, נפריד טוב טוב את הבשר שלא יישארו גושים.

  4. נערבב היטב ונטגן עד שהבשר משנה צבעו ומוכן לגמרי.

  5. נוציא את תערובת הבשר למסננת ונניח לצינון והגרת הנוזלים.

  6. בינתיים נטרוף בקערה רחבה ביצה עם כף מים ומעט מלח.

  7. בקערה שנייה נערבב פירורי לחם ושומשום. בכוס קטנה נערבב קמח ומים.

  8. ניקח טורטייה ונניח בשורה (ממש לקראת הקצה) כ-2 כפות גדושות ממלית הבשר.

  9. נסגור 2 צדדים נגדיים פנימה ונתחיל לגלגל ממש כמו רולדה.

  10. לקראת סוף הגלגול נמרח דבק בקצה הטורטייה ונשלים את הגלגול, נניח לחצי דקה על התפר כדי שיידבק.

  11. נטבול את הטורטייה המגולגלת בביצה ולאחר מכן נגלגל בפירורי הלחם.

  12. נטגן במחבת עם שמן חצי עמוק חם כחצי דקה מכל צד ונוציא לנייר סופג.