לןגן

סלט גרגרי חומוס מרוקאי פיקנטי בכוסברה

מאת: ציפי פיחוביץ Tsipi Pichovich, פורסם: 21/02/2018 | 20:01
סלט גרגרי חומוס מרוקאי פיקנטי בכוסברה

תקציר המתכון: סלט פיקנטי טעים-טעים, שיכול להחליף מנה בשרית בארוחה צמחונית

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

1. לסלט

2. לעיטור

אופן הכנה

  1. הכנת גרגרי החומוס הקפואים במיקרוגל :

  2. - להניח בקערה גרגרי חומוס קפואים

  3. - להוסיף מים, לכסות ולחמם 4 דקות בעוצמה גבוהה

  4. - לערבב, לכסות ולחמם עוד 4-6 דקות בעוצמה גבוהה

  5. - לקרר מעט לפני הכנת הסלט

  6. לערבב בקערה ולהשהות כשעה לספיגת טעמים :

  7. - כל המצרכים, למעט הכוסברה והנענע

  8. לפני ההגשה להוסיף עשבי תיבול ולתקן את התיבול :

  9. - כוסברה ונענע

  10. לבניית ארוחה צמחונית שלמה אפשר לצרף אורז, אורז מלא, ומגוון סלטים