לןגן

טורטייה עם רצועות פרגית במרינדה וסלט משגע!

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 21/02/2018 | 12:18
טורטייה עם רצועות פרגית במרינדה וסלט משגע!

תקציר המתכון: כל כך טעים ומפנק , מושלם גם לאירוח 😋🤩

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

להכנת הפרגיות

להכנת הסלט

בנוסף

אופן הכנה

  1. להכנת הפרגיות - בקערה גדולה לשים רבע כפית מלח, חצי כפית פלפל שחור, חצי כפית כורכום, רבע כוס לימון, 3/4 כוס מים ו- 5 כפות שמן - לערבב היטב ולשים את הפרגיות כך שהמרינדה תכסה אותן. להשרות את הפרגיות במרינדה למשך 30 דקות ולטגן במחבת עם מעט שמן.

  2. להכנת הסלט - לחתוך את כל מרכיבי הסלט לקוביות קטנות ולקצץ את הכוסברה. לתבל במלח, פלפל שחור, מעט מיץ ליים (או מיץ לימון) ושמן זית לפי הטעם.

  3. להכנת האריסה הירוקה - מתכון נמצא בספר שלי בקטגוריית תוספות.

  4. להרכבת המנה - לסדר את הטורטיות על מגש ולהכניס לתנור על חום של 240 מעלות כ-5 דקות כדי לחמם את הטורטיות (ניתן גם על מחבת). להוציא מהתנור, למרוח אריסה ירוקה, לחתוך את הפרגית לרצועות ולסדר על כל טורטייה ולשים מעל מעט מן הסלט. להגיש חם ובתאבון