לןגן

תפוח בציפוי סוכר אדום

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 21/02/2018 | 03:03
תפוח בציפוי סוכר אדום

תקציר המתכון: 🍎🍎🍎🍎🍎

קטגוריה: קינוחים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)כודם כל מסדרים תבנית של תנור מרופדת בנייר אפייה משומנת

  2. 2)שוטפים היטב כל תפוח עם סבון ומברשת כדי להסיר את השעווה ,מנגבים אותם היטב

  3. 3) נועצים מקל שיפוד על כל תפוח מניחים בצד עד להכנת הציפוי

  4. 4) שופכים לסיר את הסוכר , מים , סירופ תירס וגלוגוזה

  5. 5) מבשלים כ 10 דקות עד שהבועות נעלמות ומודדים שהטמפרטור מגיע ל150 מעלות

  6. 6)בשלב זה המים התאדו כמעט לגמרי ואוטוטו מתחיל להיות קרמל

  7. 7)מבשלים עוד קצת עד ל160 מעלות מכבים את הגז וממתינים כ 3 דקות עד

  8. ואפשר להוסיף צבע אדום , מערבבים

  9. 8) טובלים כל תפוח בצורה מעגלית ומסובבים את התפוח

  10. 9) מניחים אותם על נייר אפייה להייבוש כמה שעות לפני שעוטפים אותם בהצלחה🤡🤡🤡🤡🤡