לןגן

כרעי עוף בבירה ודבש של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 20/02/2018 | 19:31
כרעי עוף בבירה ודבש של סבתא לאה

תקציר המתכון: טעיםםם, מושלם, פשוט, עסיסי, רך, שחום, ארוחה שלמה לכל המישפוחה בשקית ה"קסמים", שקית ה"קוקי"

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. בקערה גדולה לשים את כרעי העוף והירקות

  2. בקערה נפרדת לערבב את כל מרכיבי הרוטב ולערבב היטב

  3. מזלפים את הרוטב לתוך קערת העוף והירקות, מערבבים היטב (ממליצה בעזרת הידיים) ככה שכל הרוטב יעטוף יפה את העוף והירקות

  4. מכניסים לתוך שקית הקוקי את העוף והירקות וקושרים היטב היטב

  5. מכניסים לכבישה במקרר ל-4 שעות או לילה שלם

  6. מחממים תנור אפייה ל-180 מצב "טורבו"

  7. מניחים את שקית הקוקי על תבנית אפייה, אופים 3/4 שעה, לאחר 3/4 שעה להפוך את שקית הקוקי כך שהצד שהיה תחתון יהיה למעלה (זהירות חם) ואופים עוד 3/4 שעה

  8. מוציאים מהתנור, פותחים את שקית הקוקי (זהירות חם מאוד), מעבירים לכלי הגשה עם הרוטב שהצטבר וטורפים..

  9. ממליצה להגיש עם אורז לבן

  10. טיפ: ממליצה שהעוף ישהה במקרר לפחות 4 שעות, הכבישה הופכת את העוף לרך, עסיסי שאי אפשר להפסיק לטרוף

  11. זהו מוכן! אחלה ארוחה לכל המישפוחה בכלום עבודה

  12. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה