לןגן

פרוסות חזה עוף בסילאן

מאת: ליאת נחמני, פורסם: 20/02/2018 | 12:03
פרוסות חזה עוף בסילאן

תקציר המתכון: יותר קל מזה נשתגע 😂תמיד אני אומרת לכן להכפיל כמויות וגם הפעם - תכפילו כמויות❤️

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

בנוסף

אופן הכנה

  1. לחתוך את החזה עוף לפרוסות דקות, כ- 2x2 ס״מ, לתבל במעט מלח ופלפל שחור ולטגן במחבת יחד עם 6 כפות שמן משני הצדדים עד להזהבה.

  2. לאחר שפרוסות החזה עוף הזהיבו לשפוך את הסילאן למחבת ולהקפיץ כ-4-5 דקות עד שהסילאן מתקרמל על העוף.

  3. לסדר את פרוסות העוף בצלחת ולקשט במעט שומשום ובצל ירוק קצוץ .

  4. להגיש חם ובתאבון!