תקציר המתכון: יותר קל מזה נשתגע 😂תמיד אני אומרת לכן להכפיל כמויות וגם הפעם - תכפילו כמויות❤️
קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד
לחתוך את החזה עוף לפרוסות דקות, כ- 2x2 ס״מ, לתבל במעט מלח ופלפל שחור ולטגן במחבת יחד עם 6 כפות שמן משני הצדדים עד להזהבה.
לאחר שפרוסות החזה עוף הזהיבו לשפוך את הסילאן למחבת ולהקפיץ כ-4-5 דקות עד שהסילאן מתקרמל על העוף.
לסדר את פרוסות העוף בצלחת ולקשט במעט שומשום ובצל ירוק קצוץ .
להגיש חם ובתאבון!