לןגן

נגיסי עוף בטמפורה-דורית כהן

מאת: דורית כהן, פורסם: 19/02/2018 | 10:31
נגיסי עוף בטמפורה-דורית כהן

קטגוריה: עוף, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ראשית ננקה את חזה העוף ונפרוס אותו לקוביות.

  2. בקערה נערבב את הקמח,

  3. הביצה, הקורנפלור, מלח ופלפל שחור טחון ו1/2 כוס מים.

  4. נכניס לבלילה את נגיסי העוף ונשמור בקרור שעה עד לספיגת הבלילה בעוף.

  5. לאחר מיכן נטגן את הנגיסי עוף בשמן, לא על להבה גבוהה על מנת שיתבשלו מבפנים.

  6. נניח על נייר סופג.

  7. בסיר נחמם מעט שמן, נוסיף פפריקה מתוקה , מעט צילי חריף/ מתוק,

  8. כף וחצי דבש, מעט מלח ופלפל ו1/3 כוס מים.

  9. ניתן לאכול את הנגיסי עוף כך מבלי לטבול בבלילת הצילי,

  10. ניתן לטבול בבלילה , לבשל מעט על אש נמוכה , לפזר שומשום לפני הגשה .

  11. בתאבון ובהצלחה. 🌹