לןגן

תבשיל כרובית ובשר/עוף

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 18/02/2018 | 05:13
תבשיל כרובית ובשר/עוף

קטגוריה: תבשילים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לבשל את הכרובית כחצי בישול. בסיר עם מים.(שלא תהיה רכה מידי.

  2. לסנן ולקרר

  3. להכין את תערובת הבשר

  4. ולשים בכל פרח חופן מהבשר. ללחוץ בעדינות

  5. לסדר על מגש.

  6. להכין את הרוטב

  7. להוסיף כ 2-3 כוסות מים

  8. לתת רתיחה קצה להוסיף את פרחי הכרובית.

  9. ולהנמיך את האש. לתקן תיבול.תהנו הילה💛תבשיל מושלם.