לןגן

בלינצס כשר לפסח

מאת: תמי תמיר, פורסם: 18/02/2018 | 00:15

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. ההכנה

  2. להניח בקערה את קמח תפוחי האדמה ולהוסיף את המים לערבב, בעזרת מטרפה ידנית, זה יהיה קצת קשה לעבוד עם הקמח שנוגעים בו נוזלים אז לאט לאט

  3. מוסיפים ביצים אחת אחת , שמן וחצי אבקת אפייה ומלח

  4. טורפים היטב

  5. משמנים מחבת של בלינצ׳ס עם מעט ספריי שמן

  6. מעבירים בעזרת מצקת עד כיסוי שטח המחבת ושופכים לקערה שארית, מטגנים כדקה ומיד הופכים על נייר אפייה וכך הלאה

  7. כל כמה בלינצ׳סים לערבב את הבלילה כי קמח תפוח האדמה מעט שוקע בתחתית , במידה ויש צורך מוסיפים מעט מאוד מים .