לןגן

מסכות יפות וטעימות

מאת: הילה ליברטי, פורסם: 17/02/2018 | 08:33
מסכות יפות וטעימות

קטגוריה: מאפים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להפשיר לילה במקרר בצק עלים

  2. לחתיך לפי שבלונה שציירתם או להוציא תמונה מגוגל.

  3. לציעק על נייר אפיה

  4. ולהניח על הבצק. ולתוך בעזרת סכין חדה את צורת המסכה.

  5. לחמם תנור ולאפות 170מע

  6. עד שמזהיב לקרר

  7. ולחצות בזהירות בעזרת סכין חדה לשניים.

  8. לקשט בקצפת .פירות סוכריות שוקולד וכיד הדימיון. תהנו הילה💛לקצפת-

  9. להקציף 250 מלל קצפת צמחית +2 כפות סוכר+2 כפות אינסטנט פודינג וניל

  10. לקצפת יציבה.