תקציר המתכון: ממיסים שוקולד ממלאים בתבנית שקעים סיליקון ושופכים החוצה. מקפיאים את התבנית עד שמתקשה השוקולד ויוצא מהתבנית. מקציפים אינסטנט פודינג גבינה עם קצפת/ שמנת. טוחנים תותים בבלנדר ומקפלים לקצפת. ממלאים את הכוסיות בפירורי פתיבר ובקרם תותים שייצרנו. אני קישטתי עם מרשמלו...
קטגוריה: קינוחי כוסות, מספר מנות: 10, זמן הכנה: 20 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: בינוני
הכנת כוסות שוקולד
הקצפת שמנת עם פודינג
טחינת התותים והוספתם לקצפת
סידור הפירורים והקצפת בכוסות
קישוט