לןגן

מילפיי לעצנים בבצק עלים חמאה במילוי קצפת וציפוי קרם סוכר

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 15/02/2018 | 10:28
מילפיי לעצנים בבצק עלים חמאה במילוי קצפת וציפוי קרם סוכר

תקציר המתכון: טעים וטעים👌👌

קטגוריה: עוגות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר חלבי, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1)חותכים 3 מלבנים של

  2. 10 על 30

  3. ואופים בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות כ 20 דק⏱

  4. 2) מקציפים את השמנת המתוקה חלב ופודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה

  5. 3)מניחים מלבן אחד שמים קצפת בנדיבות ומניחים עוד מלבן נוסף ושוב קצפת ושוב מלבן

  6. 4)הכנת קרם סוכר:

  7. שמים בקערה את האבקת סוכר

  8. שופכים את החמאה המומסת מוסיפים מעט מים ומערבבים עד לקבלת קרם חלק , שופכים על המילפיי

  9. 5)לפסים גנאש שוקולד:

  10. שמים על הגז את השמנת המתוקה עד סף רתיחה מכניסים את השוקולד ממתינים כדקה ומערבבים עד לקבלת גנאש חלק מקררים ומזלפים פסים לרוחב ועם קסם עוברים לאורך פעם לצד אחת ופעם לצד השני

  11. 6) מזלפים את שאר הקצפת