לןגן

קציצות בשר ואורז

מאת: מיטל ברסטוביצקי, פורסם: 15/02/2018 | 01:21

תקציר המתכון: מתכון של niki b

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

רוטב

אופן הכנה

  1. 1. ללוש את הבשר טוב וליצור קציצות בגודל כדור פינג פונג. לקרר כמה שעות אפילו לילה.

  2. 2. לקצוץ בצל לטגן כמה דקות עד שמזהיב, להוסיף מים רסק סוכר ולתבל. להרתיח ולהנמיך את האש לבינונית –

  3. נמוכה .

  4. 3. להוסיף את הקציצות ולבשל כחצי שעה ביעבוע עדין, המים צריכים לכסות את הקציצות ולכסות עם מכסה.

  5. 4. לעטר בפטרוזיליה ולהגיש.