לןגן

קציצות בשר עם שעועית ירוקה

מאת: מיטל ברסטוביצקי, פורסם: 15/02/2018 | 01:17

תקציר המתכון: מתכון של niki b

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

רוטב

אופן הכנה

  1. 1. לערבב את כל מצרכי הקציצות ליצור כדורים ולשמור במקרר.

  2. 2. לטגן את הבצל עד הזהבה קלה, להוסיף את שיני השום להמשיך לטגן, להוסיף את שאר המצרכים ולבשל כ 10 דקות.

  3. להוסיף את השעועית ולהוסיף לרוטב לבשל כ 10 דקות תוך כדי בחישה.

  4. 3. להוציא את הקציצות מהמקרר להכין מחבת חמה עם שמן לטגן את הקציצות כדקה מכל צד ולהוסיף לרוטב, לנער שכל

  5. הקציצות ישקעו ברוטב ולבשל כ 10 – 15 דקות. אם צריך תוסיפו נוזלים נוספים, לבדוק טעמים.