תקציר המתכון: מתכון של niki b
קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל
1. לערבב את כל מצרכי הקציצות ליצור כדורים ולשמור במקרר.
2. לטגן את הבצל עד הזהבה קלה, להוסיף את שיני השום להמשיך לטגן, להוסיף את שאר המצרכים ולבשל כ 10 דקות.
להוסיף את השעועית ולהוסיף לרוטב לבשל כ 10 דקות תוך כדי בחישה.
3. להוציא את הקציצות מהמקרר להכין מחבת חמה עם שמן לטגן את הקציצות כדקה מכל צד ולהוסיף לרוטב, לנער שכל
הקציצות ישקעו ברוטב ולבשל כ 10 – 15 דקות. אם צריך תוסיפו נוזלים נוספים, לבדוק טעמים.