קציצות בשר ותפוחי אדמה
מאת: מיטל ברסטוביצקי, פורסם: 15/02/2018 | 01:14
תקציר המתכון:
מתכון של niki b
קטגוריה: בשר,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר בשרי,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
מרכיבים
-
חצי קילו בשר בקר טחון
-
בטטה רכה מעוכה
-
2 בצלים קצוצים מטוגנים
-
חצי כוס פירורי לחם
-
ביצה
-
פטרוזיליה קצוצה
-
מעט קינמון (לא חובה למי שלא אוהב)
-
א. מרק
-
מל"פ (מלח, פלפל)
הרוטב
-
2 בצלים קצוצים
-
חבילת פטריות פרוסות
-
3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
-
4 כוסות מים
-
רסק עגבניות (קטן)
-
כף גדושה פפריקה
-
סוכר לפי הטעם
-
א. מרק
-
כמון
-
מל"פ (מלח, פלפל)
אופן הכנה
-
1. לערבב את מצרכי הקציצות, ליצור כדורים, לצנן במקרר 30 דקות. לטגן בצל, פטריות, להוסיף תפוחי אדמה ולהזהיב. להוסיף מים, רסק, תבלינים לבשל עד שתפוחי האדמה רכים.
-
2. להנמיך את האש, להוסיף בזהירות את הקציצות, לנער בעדינות את הסיר שכל הקציצות ישקעו ברוטב לבשל כ30 דקות.