לןגן

חצילים ממולאים בשר – Stuffed Eggplant Recipe

מאת: מיטל ברסטוביצקי, פורסם: 15/02/2018 | 01:10

תקציר המתכון: מתכון של niki b

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

מצרכים

רוטב

אופן הכנה

  1. 1. לפרוס את החצילים דק ולקלות בתנור, לערבב את כל המצרכים להכין קבבון קטן ולהניח בקצה החציל הצר יותר

  2. ולגלגל.

  3. 2. לחלוט את העגבניות כ 5 דקות לסנן לקלף ולקצוץ, לטגן את הבצל להוסיף שום אחרי שתי דקות להוסיף את העגבניות

  4. כוס מים ותבלינים לבשל כמה דקות.

  5. 3. להכניס את החצילים כשהסגירה כלפי מטה להוסיף את שארית המים שיגיעו עד 3/4 גובה ולבשל כ 20 דקות להכניס

  6. לתנור לעוד 15 דקות אין צורך לכסות.