לןגן

מתכון להמבורגר

מאת: מיטל ברסטוביצקי, פורסם: 15/02/2018 | 01:05

תקציר המתכון: מתכון של niki b

קטגוריה: בשר, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1. ללוש את הבשר שמן, קטשופ, אווז ומלח פלפל במשך כמה דקות לישה נמרצת ללוש היטב.

  2. 2. ליצור קציצות רחבות / קטנות ושטוחות, שתי אפשרויות לאפות בתנור על נייר אפייה משומן כ 20 דקות צד ראשון

  3. 10 דקות צד שני. או לטגן.

  4. 3. לפני ההכנה לקלות את חצאי הלחמניה על מחבת חמה ויבשה, לערבב קטשופ ומיונז ולמרוח על הלחמניה מעל להניח

  5. עלה חסה / בייבי, לחתוך את העגבנייה לחצי ולפרוס דק לשים על החסה, לחתוך את החמוצים למקלות קטנים

  6. ולהניח ליד העגבנייה מעל להניח את ההמבורגר מעל לשים עוד עגבנייה ולסגור עם הלחמניה.

  7. 4. להדק את שני חצאי הלחמניה ולתת ביס. להגיש עם קטשופ, אלף האיים, צ'יפס

  8. טיפ:

  9. להשתמש רק בבשר טרי, אם יש הכרות טובה עם הקצב תבקשו ממנו לא לשטוף את הבשר טחינה אחת בלבד ולישה טובה ונמרצת לפחות כמה דקות.