לןגן

מוסקה חצילים ובשר בהגשה אישית

מאת: מיטל ברסטוביצקי, פורסם: 15/02/2018 | 01:00

תקציר המתכון: מתכון של niki b

קטגוריה: ראשונות, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר בשרי, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. (ברור שלא מטגנים )

  2. 1. לסדר את החצילים בתבנית מרופדת ומשומנת, להבריש את החצילים בשמן, לפלפל ולהמליח. חום בינוני 180 מעלות בסביבות 15 דקות כל צד או עד שמזהיב.

  3. 2. לטגן ולהזהיב את הבצל, להוסיף את הבשר לפורר, לטגן ולתבל.

  4. 3. על כל חציל להניח פרוסת עגבניה ומעל ערמת בשר, חום בינוני 180 מעלות 15 דקות.

  5. 4. להזליף טחינה, לעטר בפטרוזילה ולהגיש.