לןגן

דג מרוקאי חריף אש

מאת: יערה דרור, פורסם: 14/02/2018 | 22:11
דג מרוקאי חריף אש

תקציר המתכון: דגים טעימים לשבת, מתכון של אמא שלי

קטגוריה: דגים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

להכנת הרוטב - בקערה נפרדת

אופן הכנה

  1. נשרה את הדג במלח ולימון למשך כשעה שעתיים

  2. בסיר שטוח נוסיף את הירקות החתוכים, גזרים, גמבות אדומות, שיני שום, פלפל חריף וכוסברה

  3. נשטוף היטב את הדגים מהמלח והלימון ונסדר מעל הירקות

  4. נוסיף מים מעל הדגים והירקות בערך עד אמצע הסיר ונחמם

  5. בקערה נערבב שליש כוס שמן עם כף שטוחה פפריקה מתוקה וכף אבקת מרק עוף פרווה וכאשר המים בסיר ירתחו נפזר עם כף את התערובת מעל הדגים

  6. נבשל את הדגים על להבה בינונית וניתן לרוטב להצטמצם

  7. בתיאבון :)