סלט סלק חי
מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 13/02/2018 | 09:47
קטגוריה: סלטים,
מספר מנות: 0,
זמן הכנה: 0 דקות,
כשרות: כשר פרווה,
דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
6 סלקים טריים לא מבושלים קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
-
1/2 כוס כוסברה קצוצה
-
2 גבעולי נענע קצוצים
-
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה
-
2 כפות חמוציות
-
2 כפות רכז רימונים
-
2 כפות סילאן
-
8 כפות שמן זית
-
מלח
-
פלפל שחור
אופן הכנה
-
בקערה שמים את הסלק החתוך לקוביות, פטרוזיליה קצוצה, כוסברה קצוצה, נענע קצוצה וחמוציות ומערבבים. מוסיפים את רכז הרימונים, סילאן, שמן זית מלח ופלפל ומערבבים.
-
טועמים ומשפרים טעם.